NEXAROKSEN TIIMI

Datalähtöisten ratkaisujen asiantuntija

Asiakaskokemus

DATA- JA TEKNOLOGIAOSAAMINEN

KOKEMUS YHDISTETTYNÄ ENNAKKOLUULOTTOMUUTEEN

LAADUKKAAMMAN DATAN MAHDOLLISTAJA

Käynnistimme toiminnan 2016 yhden henkilön voimin, ja 2020 aloitimme toiminnan laajentamisen sekä otimme asiantuntijatyön tueksi uutta teknologiaa.

2021 uusimme brändin ja samalla vaihdoimme nimeksemme Nexaros Oy.

Nexaros-tiimiläiset ovat työuransa aikana näyttäneet osaamistaan monissa data- ja teknologiahankkeissa lähes 20 vuoden ajan sekä toimineet useilla eri toimialoilla ja asiantuntijayrityksissä.

Yrityksemme on yrittäjävetoinen, ja tiimiläisiä yhdistää kyky ratkaista haasteellisimmatkin ongelmat sekä halu laittaa itsensä peliin jokaisessa projektissa.

Varmistamme aina, että saatte työstämme odotuksia enemmän lisäarvoa ja uskomme ennen kaikkea asiakaskokemuksen merkitykseen. Tiimissämme on niin kokeneita tekijöitä kuin nousevia talenttejakin, ja näiden kahden tekijän balanssi on yksi vahvuuksiamme.

Kehitämme jatkuvasti osaamistamme sekä itseämme ja pyrimme olemaan kartalla alan kehityksessä. Mikäli meillä ei ole tarjota asiakkaalle ratkaisua, kerromme sen avoimesti ja autamme tarvittaessa kartoittamaan oikean kumppanin. Uskallamme tarttua haasteeseen ja luotamme tiimityön voimaan.

Pertti Karhu

Pertti Karhu

Johtava asiantuntija, toimitusjohtaja

pertti.karhu@nexaros.fi
+358 400 590 955

Pertti vastaa Nexaroksen asiakkuuksista ja kumppaneista.

Pertti on teknologiaorientoitunut liiketoiminta-arkkitehti, jolla on kyky hakea kustannustehokkaat täsmäratkaisut ja viedä läpi niin pienet hankkeet kuin suuret uudistuksetkin 20 vuoden asiantuntijakokemuksella.

Pertti tuntee hyvin markkinat ja auttaa ratkaisujen valinnoissa ja kilpailutuksissa. Hän toimii hankkeiden kapellimestarina, neuvonantajana ja QA-tehtävissä.

Asiakas on Pertille enemmän kuin laskun maksava tilaaja, joten hän heittää aina itsensä likoon toimeksiannon rahallisesta arvosta riippumatta.

Robert Dahlström

Robert Dahlström

Johtava asiantuntija, osakas

robert.dahlstrom@nexaros.fi
+358 400 991147

Robert vastaa yrityksen Datan laadun ja Microsoft ratkaisujen tarjoaman kehittämisestä.

Robert on toiminut vuosia datan ja teknologian parissa. Hänen erikoisalaansa ovat datan laadun kehitysprojektit ja laajat migraatiot järjestelmäuudistusten yhteydessä. Robert vastaa yrityksemme Power Platform -kehitystyöstä.

Robert keksii keinot minimoida manuaalinen työ ja maksimoida tehokkuus. Useat sovellukset ja datatyökalut ovat hänelle tuttuja ja excel taipuu miten päin vain.

Robert ottaa tekemisestä nopeasti kopin ja vie maaliin hankalimmatkin datakeissit tiimin kanssa.

KiRSi Koski

KiRSi Koski

Asiantuntija, Datan laatu, migraatiot ja ylläpito

kirsi.koski@nexaros.fi
+358 40 564 3356

Kirsillä on vuosikymmenien kokemus dataprojekteista ja datan ylläpidosta eritoten SAP-alueella. Kirsi on pyyteetön projektityöläinen, joka hoitaa vaativammatkin dataprojektit ammattitaidolla. 

Kirsi on ollut mukana useissa eri liiketoiminta-alueiden datahankkeissa ja vastannut datan ylläpitoon ja kehitykseen liittyvistä toiminnoista. 

Kirsillä on vertaansa vailla oleva “can do” -asenne ja häneltä hommat eivät varmasti jää tekemättä. 

Valtteri Hietala

Valtteri Hietala

Arkkitehti

valtteri.hietala@nexaros.fi
+358 40 525 9943

Valtteri on arkkitehti, jonka käsissä taipuu useampikin teknologia. Hän rakentaa ratkaisut, joilla minimoidaan manuaalinen työ. Valtteri kehittää Microsoft-pohjaisia ratkaisujamme asiakkaillemme. 

Lisäksi Valtteri tekee täsmäratkaisuja mm. seuraavilla tekniikoilla: Python, SQL, Azure, Excel/VBA, PowerBI/DAX ja JAVA. Hän on myös työskennellyt IBM-/Inriver PIM -ratkaisujen parissa ja SAP ERP – sekä Oracle ERP -projekteissa.

Jos Valtterilla ei ole valmiina vastausta asiakkaan ongelmaan, hän selvittää asian ja tuo ratkaisun pöytään.

Taija Dahlström

Taija Dahlström

Palvelu- ja projektipäällikkö

taija.dahlstrom@nexaros.fi
+358 400 182 786

Taija vastaa projektiemme toimituksista ja resurssoinnista asiantuntijatyön ohessa. 

Taijalla on projektijohtamisen lisäksi vahva kokemus palveluorganisaatioiden käynnistämisestä, kehittämisestä ja ohjaamisesta. Lisäksi hän on rakentanut datan ylläpitomalleja ja prosesseja sekä tuottanut datan ylläpitoa palveluna. 

Taijalla on vahva ITIL-osaaminen sertifiointeineen. Hänellä on poikkeuksellinen kyky tuottaa asioita tehokkaasti ja laadukkaasti. 

Mikko Kulmala

Mikko Kulmala

Asiantuntija, Data ja ratkaisut

mikko.kulmala@nexaros.fi
+358 50 443 1760

Mikon tausta ja asiantuntemus on datan määrityksissä, migraatioissa ja ylläpidossa. Hän on tehnyt projekteja monien eri sovellusten ja teknologioiden parissa; esimerkkinä Microsoft, SAP ja Inriver. 

Mikko on kehittänyt teknisiä ratkaisuja (Python, SQL, DQS ja Advanced Excel) nopeuttaakseen migraatioiden ja ylläpidon manuaalista prosessia. Mikko osallistuu Microsoft-pohjaisten ratkaisujen toteutuksiin (Data Factory, Power Platform). 

Mikko saa nopeasti kiinni asiakkaan haasteista ja juttelee sujuvasti suoraan liiketoiminnan kanssa. 

Monica Karhu

Monica Karhu

Hallintovastaava

monica.karhu@nexaros.fi
+358 40 519 8855

Monica on koulutukseltaan talouspäällikkö ja vastaa yrityksen hallinnosta. Monica on tehnyt pitkän uran IT-alalla mm. IBM:llä, Xerox:lla, ja Tarentolla.

Hän vastaa yrityksemme taloudesta, raportoinnista, myyntireskontrasta, ostoreskontrasta, työsuhde-eduista, vakuutuksista, työvälineistä ja toimitiloista.

Monica varmistaa, että asiantuntijoillamme on kaikki tarpeellinen, jotta he voivat keskittyä asiakkaisiimme. Monicaan voit olla yhteydessä hallintoon liittyvissä asioissa.

Oletko se sinä?

Oletko se sinä?

Data- ja teknologiaosaaja

Olemme valmiita rekrytoimaan niin kokeneita tekijöitä kuin uusia kykyjä.

Jos olet data- tai teknologiasuuntautunut (tai muuten vain hyvä tyyppi), niin älä epäröi, vaan laita meille rohkeasti viestiä ja jutellaan lisää. 

Liity meidän tiimiin.

Tule mukaan elämäsi projektiin.

Aseta tavoitteesi.

Ota haaste vastaan.